Archief

Huwelijksfeest Teun en Willie

Vrijdag 13 mei was het de dag van onze voorzitter Teun en zijn lieftallige Willie, zij vierden hun 40 jarig huwelijksfeest met vrienden en familie in de zaal van KV Rood-Wit in Wezep.
Foto 3 

En wij zouden de Mulderssingers niet zijn als we dit feest niet zouden opluisteren met een spetterend optreden. Bijgestaan door enkele dames en een heer uit het publiek knalden we er enkele feestnummers uit. De solo's van "Vrij als de wind" en "Engelse Medly" nam Teun zelf voor zijn rekening. Het geluid was weer prima geregeld en onder leiding van dit keer Andrè werd het een zeer geslaagde avond. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes konden we na afloop terug zien op een zeer geslaagd optreden.
image004 Foto 2 

De Mulderssingers op Radio Schiedam

Wij ontvingen een leuk mailtje van Radio Schiedam met de volgende tekst:

 

SHANTIES BIJ DE VLEET via RADIO SCHIEDAM

 

Beste Shanty vrienden,

 

Radio Schiedam heeft een shanty-programma, te weten "Shanties bij de vleet", dat wordt uitgezonden op zaterdagochtend van 09.00 - 10.00 uur.

Herhaling op zondag om 22.00 uur. Komende zaterdag staat in dit prodgramma een nummer van uw koor.

U kunt meeluisteren op internet via www.shantiesbijdevleet.nl (bij voorkeur in Google Chrome). Klik op "luisteren".

Schrijf ook eens iets in ons gastenboek a.u.b.

 

Met vriedelijke groeten,

 

VolKorenavond

VolKorenavond in de  WHC kantine op 12 maart 2016

Zaterdag 12 maart is het dan zover, de eerste VolKorenavond georganiseerd  door De Mulderssingers  en de activiteitencommissie van WHC.

Medewerking wordt verleend door popkoor WatZUP en de Old Dutch Boys uit Elburg/Kampen. Direct om zeven uur loopt de zaal al vol met fans van de drie optredende koren. 

Nadat Teun de avond heeft geopend met het verwelkomen van onze sponsoren, gaat het meteen los met de Mulderssingers die “Sailing Home” ten gehore brengen.

Na de Mulderssingers gaan de Old Dutch Boys verder met hun Ierse folksongs van The Dubliners en nemen ons mee naar the Fields of Athenry, en zingen o.a “The Rose of Allendale” wat door het publiek zeer wordt gewaardeerd.

Popkoor WatZUP vervolgt het programma met een aantal vlot gezongen nummers, die zonder tekstboek en vijfstemmig worden uitgevoerd. Ondanks een zeer rumoerige zaal slaan de koren zich er prima doorheen. Dan zingen de koren samen “Conquest of Paradise” op indrukwekkende wijze.

Na de pauze waarin de Mulderssingers hun nieuwe kleding tonen, en alle sponsoren worden bedankt, komen alle koren nogmaals op het podium en gaat het dak eraf met o.a. de “Engelse medley” en “het Dorpscafé”.

 

Al met al een zeer geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen.

Optreden bij mevrouw van 't Hul.

Woensdag 11 maart zongen wij bij familie van 't Hul in Oldebroek.
Op uitnodiging van de kinderen hebben we moeder van 't Hul - een groot fan van ons - op haar 65e verjaardag verrast met een gezellig optreden.
Dit is voor ons ook bijzonder om met bijna het voltallige koor voor een gezellige familie in de tuin bij hun woning te staan zingen.

Optreden bij "Hotel IJsselvliedt".

Dinsdag 17 februari zongen wij weer voor de eerste keer dit jaar bij Hotel IJsselvliedt.
Het was zoals gebruikelijk weer een bijzonder gezellige avond.
Zoals wij het konden bekijken hebben de aanwezigen enorm genoten, en dat is uiteindelijk toch waar wij het als koor voor doen.

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.