Nieuws

Geplande Optredens

                                         Aan onderstaande optredens werken wij mee.

                                                                                   details kunt u vinden in onze agenda.

23 aug Rijden wij 's middags met het treintje van Landal Landgoed 't Loo door de gemeente
27 aug Treden wij 's avonds op bij Hanzeheerd Brinkhoven in Heerde
10 sep Treden wij 's avonds op bij de Weidebeek in Wezep
21 sep Treden wij 's avonds op op Camping Heino
19 okt Treden wij 's middags op tijdens het Roots In The Woods Festival op Landal GreenParks Landgoed "t Loo in Oldebroek 
9 nov Treden wij 's middags op voor de mantelzorgers van de gemeente Heerde in Heerde.
15 nov Treden wij op tijdens de EXPO 55+ beurs in de IJsselhallen te Zwolle
22 nov Treden wij 's avonds op in Wijkontmoetingscentrum De Veluwse Heuvel in Nunspeet
28 nov Treden wij 's avonds op bij Hanzeheerd De Bongerd in Hattem
december Voorafgaand aan de kerstdagen verzorgen wij 3 kerstoptredens De Fantasietuin 't Loo, Weekmarkt Hattem en Weekmarkt Wezep
28 dec Treden wij 's avonds op in Elburg

 

 

 

 

Optreden tijdens het Schaapscheerdersfeest in Oldebroek

Zaterdag 25 mei hebben we een optreden verzorgd bij het Schaapsscheerdersfeest in en om het BoerderijMuseum De Bovenstreek in Oldebroek. Dit evenement trok bij prima weersomstandigheden behoorlijk veel bezoekers uit de regio en wij mochten ons dan ook verheugen op veel belangstelling van een gezellige club mensen die meezongen en deinsden op de door ons ten gehore gebrachte nummers. De vrijwilligers - veelal in oude dracht gekleed - hebben er samen met de standhouders een leuke dag van gemaakt, we zien al weer uit naar ons volgende optreden op 10 augustus bij het Oogstfeest rondom het Boerderijmuseum De Bovenstreek.                 

Klik hier om de foto's te bekijken.

Optreden bij Zorghotel IJsselvliedt

Op donderdag 11 april stond er weer een optreden voor ons gepland bij Zorghotel IJsselvliedt in Wezep, ditmaal voor gasten van de "Saffiergroep" uit Den Haag.

Na een wat aarzelend begin kwamde stemming er goed in en werdt er al snel spontaan meegezongen met ons voor deze avond hoofdzakelijk Nederlandstalige repertoire.

Na de pauze kwam zelfs de polonaise op gang aangevoerd door organisatrice Natascha met haar vrijwilligers Riet en Mathieu.

Al met al weer een geslaagd en gezellig optreden dat dit keer onder leiding stond van André van Limburg

Klik hier om de foto's te bekijken

 

Optreden bij het Zonnehuis in Zwolle '19

Zoals in de onderstaande artikelen te lezen is zijn we afgelopen dagen behoorlijk in de weer geweest, we hebben deze drukke periode dinsdagavond 19 februari afgesloten met een bijzonder gezellig optreden in het Zonnehuis in Zwolle, de bewoners/clienten hebben eigenlijk vanaf het begin van ons optreden " uit volle borst " meegezongen. Dat een avond als deze ook bij de verzorgenden in de smaak valt blijkt uit het feit dat we de uitnodiging voor een volgend optreden al weer binnen hebben.

 (Klik hier om de foto's te bekijken)

Opnames PromoClip van ons koor '19

Er zijn zaterdagmorgen (16-02) onder de bezielende leiding van regiesseur Kees van Pijkeren opnames gemaakt voor onze nieuwe promo clip. Henk Tabois en Albert Leusink hebben de opnames in de prachtige ambiance van Museumboerderij De Bovenstreek in Oldebroek gemaakt. Deze voor de koorleden niet alledaagse ervaring om voor de camera's te staan begon in een gemoedelijke sfeer met een bakje koffie aangeboden door het boerderijmuseum, waarna het seriueze werk op aanwijzingen van Kees, Henk en Albert kon beginnen. Ik kan mij niet aan de indruk onttreken dat het einresultaat mede door het bijzonder mooie weer er perfect uit gaat zien. Met dit gebeuren hebben we ook de deur geopend om meer met het boerderijmuseum te gaan doen, zo treden we zaterdag 25 mei op tijdens de BoerderijFair en het Schaapscheerdersfeest welk een jaarlijks - op de laatste zaterdag van mei - terugkerende activiteit is.

(Klik hier om de foto's te bekijken)

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.