In Memoriam

Afscheid van Karel

Zaterdag 20 augustus hebben wij afscheid genomen van ons koorlid Karel Mensink.

Karel overleed zaterdag 13 augustus na een periode van afnemende gezondheid. Ondanks de niet te winnen strijd tegen zijn ziekte heeft Karel tot op het laatste moment waar mogelijk met ons koor meegezongen. Ook zijn enthousiasme en gedrevenheid aangaande de sponsoring van ons koor heeft veel indruk op ons gemaakt. Aan Karels gezegde "treur niet om mij, want ik heb een mooi leven gehad" hopen wij een steentje te hebben bijgedragen.

Karel, rust in vrede ..... 

Lees meer: Afscheid van Karel

De wereld op zijn kop.

De wereld op zijn kop.
Het plotselinge overlijden van Joop Tabak.
Na op 10 en 11 maart nog samen met Joop te hebben gerepeteerd en opgetreden kregen wij donderdag 12 maart het ongelofelijke bericht dat Joop plotseling was overleden.Na een moeilijke periode in zijn leven had hij een onvoorstelbare keuze gemaakt. Joop heeft met veel enthousiasme jarenlang deel uitgemaakt van “De Mulderssingers”. Het gemis zal groot zijn voor ons koor.

Lees meer: De wereld op zijn kop.

Accordeonist Martin Visscher

We namen afscheid van koorlid en accordeonist Martin Visscher.
Op 16 januari 2014 kregen we het droevige bericht van het overlijden van Martin Visscher. Na een korte ziekteperiode heeft hij de strijd moeten opgeven.
Kort voor zijn overlijden gaf Martin aan dat het zijn grootste wens was dat we als koor enkele liederen zouden zingen op zijn crematie. Natuurlijk gaven we daar gehoor aan en een bijna voltallig koor reisde naar Zwolle om op 21 januari 2014 de laatste eer te bewijzen.

Lees meer: Accordeonist Martin Visscher

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.