Nieuws

Nieuws en Geplande Optredens

                                                                   NIEUWS

 

Wij - de mannen van - De Mulderssingers wensen al onze vrienden en fans 

kerstrendier bewegende animatie 0026

 

 

Gezien de laatste onwikkelingen van het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om voorlopig alle activiteiten - OPTREDENS en REPETITIES - van ons koor geen doorgang te laten vinden.          Zodra er positieve mogelijkheden zijn om ons "normale leven" weer op te pakken laten wij dit weten op deze site.

Boeken voor een optreden in 2021 is uiteraard mogelijk, of de situatie voor een optreden terzijnertijd mogelijk is zullen we dan moeten bekijken.

 

              Rabobank logo Rabobank logo

Vrienden van De Mulderssingers,

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigt door de Rabobank Noord Veluwe om mee te doen aan de Rabo ClubSupport actie. 

Dit jaar hadden wij twee doelen:

1e. Het aanschaffen van extra beeldschermen om ons publiek in de gelegenheid te stellen mee te zingen tijdens onze optredens.

2e. Een grote onderhoudsbeurt aan onze aanhanger uit laten voeren zodat we weer veilig naar onze optredens kunnen.

De Rabobank heeft ons verzoek gehonoreerd  met een bedrag van € 295,58, dit bedrag stelt ons in staat om de beide doelen mede door deze gift te gaan verwezenlijken.

We willen de vrienden/fans - leden van de Rabobank Noord Veluwe - die op ons "Feest en Piratenkoor De Mulderssingers" gestemd hebben dan ook hartelijk bedanken.

Om volgend jaar ook weer in aanmerking te komen voor steun van de Rabobank kunnen Rabobank klanten zich op de site van de Rabobank gratis aanmelden om lid te worden van de Rabobank Noord Veluwe, zo kun dan in de toekomst jou stem uitbrengen op ons koor.

 

Onderstaande kaart hebben wij ontvangen van het wijkontmoetingscentrum Nunspeet.

Scan 20201222 3

Scan 20201222 4

 

  

Wij betreuren het zeer dat Ben de Roos om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden als dirigent van ons koor heeft opgegeven, Ben heeft ons koor zonder twijfel en met een tomeloze inzet naar een hoog niveau gebracht, hiervoor zullen wij hem tot in de lengte van dagen dankbaar zijn.Ben heeft aangegeven dat hij als echte Mulderssinger zeker bij ons koor betrokken blijft en dit is ook de wens van onze koorleden.

De functie van dirigent wordt vanaf nu ingevuld door onze toetsenist André van Limburg. 

 


 

GEPLANDE OPTREDENS VOOR 2021.

18 sept. Treden wij op in Olst tijdens het Olsterfeest 
   

 

 

Het volgende artikel wordt in week 38 in de Huis aan Huis Olst en omstreken geplaatst.

0001 

 

 

  

 

 

 

Optreden op de dag van de mantelzorgers in Heerde

Zaterdag 9 november hebben we gezongen op de dag voor de mantelzorgers op uitnodiging van De Plu het steunpunt voor de mantelzorgers in de gemeente Heerde. Deze keer stonden we in een echte theaterzaal - de RaboZaal - van het dorpshuis De Heerd waar uiteraard de accoustiek en de afregeling van het geluid perfect waren. Deze compleet nieuwe ervaring voor alle koorleden - je staat als een nietig koortje tegen een "muur" van publiek aan te zingen - heeft enorm veel indruk op ons gemaakt. Het was voor ons een eer om een optreden te mogen verzorgen voor mensen die het echt verdienen om een middag heerlijk te ontspannen na alle zorgen en verplichtingen die zij dagelijks ervaren. De warme ontvangst van de organisatie en de "heerlijke" verzorging van de catering vielen bij ons dan ook goed in de smaak. Bedankt    

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het 50 jarig huwelijksfeest van familie Spek

Zaterdag 2 november hebben wij in het dorpshuis van Hierden opgetreden op het 50 jarig huwelijksfeest van de familie Spek uit Nunspeet. Dit is een vorm van optreden welke wij niet zo heel vaak doen maar we zijn er in geslaagd om samen met het echtpaar Spek voorop en de andere genodigden een heel gezellig feest van te maken.

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het Roots in the Woods Festival op Landgoed 't Loo

Zaterdag 19 oktober waren wij weer te gast bij Landal Landgoed 't Loo, deze keer om op te treden tijdens het Roots in the Woods Festival. Omdat het weer beter uitpakte dan datgene wat was voorspelt liep het 's middags nog lekker vol met gasten van het park en bezoekers uit de regio. Het festival dat wordt gehouden aan de Grote Recreatievijver  met veel "live" muziek en dansdemonstraties viel bij het publiek goed in de smaak en wij als Mulderssingers hebben ook genoten van deze opzet en zien al weer uit naar een vervolg optreden bij Landal.  

Klik hier om de foto's te bekijken

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.