Nieuws

Nieuws en Geplande Optredens

                                                                   NIEUWS

 

 

 

HET LEEK ALLEMAAL ZO MOOI,

HOERA !!!!! WE MOGEN WEER !!!.

MAAR HELAAS ZIJN WE WEER TERUG BIJ AF.

Na 19 maanden van niets kunnen en mogen doen waren we zo blij te kunnen mededelen dat wij dinsdag 28 september weer konden beginnen met onze repetitieavonden. Maar helaas zijn wij door door het coronavirus weer buitenspel gezet. De huidige ontwikkelingen hebben ons doen besluiten dat onze repetitieavonden voorlopig niet door kunnen gaan, zodra het mogelijk is om weer te repeteren laten wij dit op deze site weten. 

Voor een overzicht van de geplande optredends scrollt u iets verder naar beneden in deze rubriek.                        Het wel of niet doorgaan van de geplande optredens hang uiteraard af van de corona ontwikkelingen. 

 

 

MANNEN DIE GRAAG EENS MET ONS MEE WILLEN ZINGEN, EVEN AANKOMEN TIJDENS ONZE REPETITIEAVONDEN OF BELLEN NAAR 06-52657627 Evert Nikkels

 

ONZE DIRIGENT BEN DE ROOS DOET EEN STAPJE TERUG.

Wij betreuren het zeer dat Ben de Roos om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden als dirigent van ons koor heeft opgegeven, Ben heeft ons koor zonder twijfel en met een tomeloze inzet naar een hoog niveau gebracht, hiervoor zullen wij hem tot in de lengte van dagen dankbaar zijn.Ben heeft aangegeven dat hij als echte Mulderssinger zeker bij ons koor betrokken blijft en dit is ook de wens van onze koorleden.

De functie van dirigent wordt vanaf nu ingevuld door onze toetsenist AndrĂ© van Limburg. 

 


 

GEPLANDE OPTREDENS VOOR 2021.

15 dec. Treden wij op in Hattem tijdens de Kerstmarkt.
16 dec. Treden wij op in Wezep tijdens de Kerstmarkt.
17 dec. Treden wij 's avonds op bij de ATB vereniging in Oldebroek tijdens het door hun georganiseerde Groot Winterfestijn.

Onze promotieclip  klik Onze promotieclip hier 

 

 

  

 

 

 

Optreden op de dag van de mantelzorgers in Heerde

Zaterdag 9 november hebben we gezongen op de dag voor de mantelzorgers op uitnodiging van De Plu het steunpunt voor de mantelzorgers in de gemeente Heerde. Deze keer stonden we in een echte theaterzaal - de RaboZaal - van het dorpshuis De Heerd waar uiteraard de accoustiek en de afregeling van het geluid perfect waren. Deze compleet nieuwe ervaring voor alle koorleden - je staat als een nietig koortje tegen een "muur" van publiek aan te zingen - heeft enorm veel indruk op ons gemaakt. Het was voor ons een eer om een optreden te mogen verzorgen voor mensen die het echt verdienen om een middag heerlijk te ontspannen na alle zorgen en verplichtingen die zij dagelijks ervaren. De warme ontvangst van de organisatie en de "heerlijke" verzorging van de catering vielen bij ons dan ook goed in de smaak. Bedankt    

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het 50 jarig huwelijksfeest van familie Spek

Zaterdag 2 november hebben wij in het dorpshuis van Hierden opgetreden op het 50 jarig huwelijksfeest van de familie Spek uit Nunspeet. Dit is een vorm van optreden welke wij niet zo heel vaak doen maar we zijn er in geslaagd om samen met het echtpaar Spek voorop en de andere genodigden een heel gezellig feest van te maken.

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het Roots in the Woods Festival op Landgoed 't Loo

Zaterdag 19 oktober waren wij weer te gast bij Landal Landgoed 't Loo, deze keer om op te treden tijdens het Roots in the Woods Festival. Omdat het weer beter uitpakte dan datgene wat was voorspelt liep het 's middags nog lekker vol met gasten van het park en bezoekers uit de regio. Het festival dat wordt gehouden aan de Grote Recreatievijver  met veel "live" muziek en dansdemonstraties viel bij het publiek goed in de smaak en wij als Mulderssingers hebben ook genoten van deze opzet en zien al weer uit naar een vervolg optreden bij Landal.  

Klik hier om de foto's te bekijken

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.