Nieuws

Nieuws en Geplande Optredens

                                                                   NIEUWS

19 - 03 - 2020 Helaas is na een kortstondig ziekbed toch nog plotseling overleden ons koorlid Herman Fijn.

Rouwkaart Herman FijnRouwkaart Herman Fijn 1

 

 

 

 

Gezien de laatste onwikkelingen aangaande het Coronavirus is besloten om alle activiteiten - OPTREDENS en REPETITIES - van ons koor tot nader order geen doorgang te laten vinden. Zodra er positieve mogelijkheden zijn om ons "normale leven" weer op te pakken laten wij dit weten op deze site.

  

                                       Aan onderstaande optredens werken wij mee.

                                                                                   details kunt u vinden in onze agenda.

 Geplande Optredens voor 2020
19 sep Olster Feest
16 dec Optreden in Kerstsfeer op de weekmarkt in Hattem
17 dec Optreden in Kerstsfeer op de weekmarkt in Wezep
29 dec Treden wij als vaste afsluiting van het jaar op bij Hanzeheerd De Bongerd in Hattem

 

 

 

 

Optreden op de dag van de mantelzorgers in Heerde

Zaterdag 9 november hebben we gezongen op de dag voor de mantelzorgers op uitnodiging van De Plu het steunpunt voor de mantelzorgers in de gemeente Heerde. Deze keer stonden we in een echte theaterzaal - de RaboZaal - van het dorpshuis De Heerd waar uiteraard de accoustiek en de afregeling van het geluid perfect waren. Deze compleet nieuwe ervaring voor alle koorleden - je staat als een nietig koortje tegen een "muur" van publiek aan te zingen - heeft enorm veel indruk op ons gemaakt. Het was voor ons een eer om een optreden te mogen verzorgen voor mensen die het echt verdienen om een middag heerlijk te ontspannen na alle zorgen en verplichtingen die zij dagelijks ervaren. De warme ontvangst van de organisatie en de "heerlijke" verzorging van de catering vielen bij ons dan ook goed in de smaak. Bedankt    

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het 50 jarig huwelijksfeest van familie Spek

Zaterdag 2 november hebben wij in het dorpshuis van Hierden opgetreden op het 50 jarig huwelijksfeest van de familie Spek uit Nunspeet. Dit is een vorm van optreden welke wij niet zo heel vaak doen maar we zijn er in geslaagd om samen met het echtpaar Spek voorop en de andere genodigden een heel gezellig feest van te maken.

Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het Roots in the Woods Festival op Landgoed 't Loo

Zaterdag 19 oktober waren wij weer te gast bij Landal Landgoed 't Loo, deze keer om op te treden tijdens het Roots in the Woods Festival. Omdat het weer beter uitpakte dan datgene wat was voorspelt liep het 's middags nog lekker vol met gasten van het park en bezoekers uit de regio. Het festival dat wordt gehouden aan de Grote Recreatievijver  met veel "live" muziek en dansdemonstraties viel bij het publiek goed in de smaak en wij als Mulderssingers hebben ook genoten van deze opzet en zien al weer uit naar een vervolg optreden bij Landal.  

Klik hier om de foto's te bekijken

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.