Benefietconcert in Alveringem '16

Zaterdag 5 november 2016 was het dan zo ver, we vertrokken met onze dames naar Alveringem in Belgiƫ om een benefietconcert te geven ten bate van Siebe, een 8 jarige jongen die rolstoel gebonden is.

Om half tien vertrok de bus vanaf onze thuisbasis Sportpark Mulderssingel samen met the Old Dutch Boys, onze collega zangers/muzikanten uit Elburg/Kampen.

Nog voor we de snelweg opdraaiden kwamen eerste hapjes en drankjes al door de bus en werd het een gezellige reis naar Alveringem in het zuidwesten van Belgiƫ, waar Henk en Kaat ons al op stonden te wachten. Bij Hotel Petrus ,waarvan de eigenaren de ouders zijn van Siebe waar het deze reis allemaal om draaide, stapten de Old Dutchb Boys met aanhang uit en de Mulderssingers werden afgezet bij het mooie hotel Hinterland.

Het concert werd bijgewoond door maar liefst een kleine 500 enthousiaste Belgen die voor 15 euro een heel mooie avond beleefden, halverwege het concert werd de sport rolstoel aan Siebe overhandigd die daar zichtbaar en hoorbaar heel blij mee was.Voor het hele gezin werd er ook nog een vakantiereis naar Elburg  aangeboden.

Op zondag maakten we een tussenstop in Brugge en daar gaven we een spontaan en spetterend straatconcert op de grote markt onder het Belfort, dat werd bijgewoond door de vele toeristen van overal uit de wereld.

Deze muzikale reis werd georganiseerd door onze Henk Stappenbeld samen met zijn vriendin Kaat en daarvoor willen we hen hartelijk dank zeggen!

Al met al een zeer geslaagde reis voor ons koor samen met onze dames en waardoor de saamhorigheid weer eens werd verstevigd.

belgie01 belgie02

 

 

belgie03

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.